Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μηχανογραφικό ένα «πρόβλημα» με άπειρες λύσεις -VIDEO-

Ομιλία με θέμα "Μηχανογραφικό ένα «πρόβλημα» με άπειρες λύσεις διοργάνωσαν τα Φροντιστήρια Π και η Ακαδημία Σθένος στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών, σε μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή μαθητών και γονέων!

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον των μαθητών για το συγκεκριμένο θέμα, λίγο πριν την ανακοίνωση της βαθμολογίας των υποωηφίων.

Οι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού, Έφη Παπαδοπούλου και ο Λευτέρης Κοσμίδης, αναφέρθηκαν στις πολλαπλές προοπτικές και στις πολυδιάστατες λύσεις που μπορούν οι υποψήφιοι να επιτύχουν με τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, καθώς και τις στρατηγικές που μπορούν να ακολουθήσουν για να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.

Οι ομιλητές με την εκτενή τους εμπειρία και βαθιά γνώση στον τομέα, παρουσίασαν πραγματικά παραδείγματα και εφαρμογές που εμπνέουν, κινητοποιούν και μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία και την επαγγελματική αποκατάσταση.

Οι δύο ομιλητές μίλησαν και στο Radio STAR 95,5 για όσα θα πρέπει να περιμένουν γονείς και μαθητές μετά την ανακοίνωση των βαθμών την Παρασκευή το μεσημέρι.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα