Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας στη Χαλκιδική ενόψει του Αγίου Πνεύματος

Τη λήψη αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας ενόψει της ομαδικής εξόδου των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από και προς τη Χαλκιδική, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση του νομού, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

α) Η τοποθέτηση κινητών πλαισίων (κώνων) και την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης από την Παρασκευή 21/06/2024 έως τη Δευτέρα 24/06/2024, καθημερινά και κατά τις ώρες 8:00 – 20:00 στα κάτωθι σημεία:
1. Επί της Επ. Ο. Μουδανιών – Σιθωνίας από το 35ο χλμ. έως το 38ο χλμ. (στη Νικήτη) και

2. Επί της Επ. Ο. Μουδανιών – Παλιουρίου:
- Στο 24ο χλμ. πέριξ σηματοδοτών Καλλιθέας
- Στο 28ο χλμ. πέριξ σηματοδοτών Κρυοπηγής
- Από το 45ο χλμ. έως το 47ο χλμ. κατά μήκος της κεντρικής οδού.

β) Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν σε σημεία κατά μήκος του ως άνω οδικού άξονα όπου υφίστανται ήδη ρυθμιστικές πινακίδες Ρ-40 και διαγράμμιση με δύο συνεχείς γραμμές με την παρουσία πεζών τροχονόμων για την εφαρμογή τους.

γ) Το χρονικό διάστημα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες σύμφωνα με την κρίση Διοικητών Τ.Τ. Πολυγύρου και Τ.Τ. Μουδανιών.

δ) Εξουσιοδοτείται το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών για τη λήψη κάθε αναγκαίου πρόσθετου μέτρου κυκλοφοριακής τεχνικής κατά τόπο αρμοδιότητας εφόσον απαιτηθεί.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα