Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο υπ. ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Λάζαρος Τόσκας για την ημέρα Περιβάλλοντος

Ο υπ. ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Λάζαρος Τόσκας για την ημέρα Περιβάλλοντος ανέφερε:

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μας βρίσκει λίγες μέρες πριν την κάλπη των Ευρωεκλογών. Η 5 η Ιούνη δεν είναι απλώς μια ακόμη παγκόσμια μέρα υπενθύμισης των υποχρεώσεων μας απέναντι στον πλανήτη. Είναι μια μέρα που μας βάζει μπροστά στις ευθύνες μας για το ποιον πλανήτη και ποιο μέλλον θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας.
Ειδικά εδώ στον τόπο μου, στις Σκουριές Χαλκιδικής όπου για τα κέρδη μιας πολυεθνικής εταιρείας καταστρέφονται η γη μας, τα δάση μας, τα νερά μας , το μέλλον μιας ολόκληρης περιοχής. Είναι ευθύνη όλων μας να αντισταθούμε σε αυτό το έγκλημα και να
υπερασπιστούμε το μέλλον του τόπου μας από τα αδηφάγα συμφέροντα της Eldorado Gold η οποία με την αμέριστη υποστήριξη της κυβέρνησης συμπεριφέρεται ως αποικιοκράτης.
Στις 9 του Ιούνη ψηφίζουμε για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Ευρωκοινοβούλιο, στο μόνο αιρετό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ψήφο μας είναι σημαντική γιατί εκεί αποφασίζονται οι πολιτικές που αφορούν στην προστασία του Περιβάλλοντος και της ανάσχεσης της Κλιματικής Κρίσης.
Σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας την Νέα Αριστερά της πολιτικής δύναμης που αγωνίζεται να αλλάξει το σύστημα, όχι το κλίμα. Στις συγκρούσεις που θα διαμορφώσουν τις παραπάνω πολιτικές, η ενίσχυσή της Νέας Αριστεράς αποτελεί εγγύηση για θετική έκβαση για τους πολλούς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα