Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δόκιμοι αστυνομικοί ενισχύουν το καλοκαίρι τη Χαλκιδική - Φιλοξενούνται στη Γαλάτιστα

 Στην επανάχρηση του παλιού κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Γαλάτιστας προχώρησε ο Δήμος και φορείς της περιοχής για την φιλοξενία δόκιμων αστυνομικών, δηλαδή φοιτητών και φοιτητριών της Αστυνομικής Σχολής.

Η Νεολαία Γαλάτιστας χορήγησε τα υλικά και οι υπάλληλοι του Δήμου επισκεύασαν το κτίριο. Ο Δημήτρης Γουσιος χορήγησε τους κοιτώνες με κρεβάτια, ερμάρια και ντουλάπες.
 
Ο αντιδήμαρχος, Άκης Σακελλάρης ανέφερε:

"Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ/νσης Χαλκιδικής κ. Παπάζογλου Αθ., ο οποίος πραγμάτωσε αυτή τη προσπάθεια, με αρωγούς την Νεολαία Γαλάτιστας που χορήγησε τα υλικά και τους υπαλλήλους του Δήμου που επισκεύασαν το κτίριο, καθώς και τον Δημητρης Γουσιος ο οποίος πλήρωσε τους κοιτώνες με κρεβάτια, ερμαρια και ντουλάπες.
Ευχαριστώ επίσης και τους προκάτοχούς μου, (Ιωάννης Σιμώνης και Μαρία Αβέρη) που είχαν εργαστεί για την επανάχρησή του. Τέλος, θέλω να ζητήσω από την τοπική κοινωνία της Γαλάτιστας, να αγκαλιάσει αυτά τα παιδιά και να τα εντάξει πλήρως στην καθημερινότητα του χωριό μας.
Είναι παιδιά 18 ετών που οι γονείς και κηδεμόνες τους, μας τα εμπιστεύτηκαν και οφείλουμε να τους δικαιώσουμε για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα