Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Στ. Κυμπουρόπουλου στη Χαλκιδική -video/φωτο-

Ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος επισκέφθηκε τη Χαλκιδική. Ο κ. Κυμπουρόπουλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατέχει το "άτυπο" ρεκόρ των περισσότερων ψήφων που έχει λάβει ποτέ Έλληνας Ευρωβουλευτής ( 577.114).

Κατα την περιοδεία του στον Πολύγυρο και στα Ν. Μουδανιά συζήτησε με πολίτες και στελέχη της ΝΔ για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών αλλά και για την ίδια τη φυσιογνωμία της Ε.Ε.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, επισήμανε πως οι επερχόμενες εκλογές δεν είναι "χαλαρές", καθώς δεν θα πρέπει να επιτραπεί στις δυνάμεις του ευρωσκεπτικισμού ν' αυξήσουν σημαντικά την επιρροή τους εντός Ε.Ε. Συνακόλουθα, υποστήριξε πως η Ευρώπη είναι η " οικογένεια μας" που, μέσω καβγάδων συχνά, προστατεύει όλα τα μέλη της. Η Ελλάδα δε, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ακολουθεί τις εξελίξεις αλλά τις διαμορφώνει πλέον, χάρη στην πολιτική που ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος είχε συνάντηση με μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, ενώ αργότερα το απόγευμα επισκέφθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) στην Πορταριά του Δήμου Ν. Προποντίδας και στη συνέχεια είχε συνάντηση με πολίτες σε καφέ των Ν. Μουδανιών, όπου τον υποδέχτηκε η περιφερειακή σύμβουλος Π. Ιορδανίδου.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος το πρωί παραχώρησε συνέντευξη στο Radio STAR 95,5 και στην εκπομπή "Μ΄ανοιχτά μικρόφωνα" που μεταδίδεται Δευτέρα με Πέμπτη 11.00 με 13.00 με την Κορίνα Ζολά και την Αναστασία Δεκάκη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα