Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου με το Δήμαρχο Πολυγύρου

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Γ. Εμμανουήλ.


Πραγματοποιήθηκε από πλευράς του Ομίλου μία σύντομη παρουσίαση των σκοπών, των στόχων και τον δραστηριοτήτων του Εθελοντικού Ομίλου Πολυγύρου. Επίσης έγινε μία γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση των προτάσεων πού του παράδωσαν αναφορικά με την συντήρηση και βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, την λειτουργία και την προβολή του Λαογραφικού Μουσείου, το οποίο με προσήλωση φροντίζουμε από την ίδρυσή του.


Τα μέλη του Ομίλου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την συνάντηση και το ενδιαφέρον του για τις προτάσεις του Συλλόγου και γνωρίζοντας την πίστη του στον εθελοντισμό και την αγάπη του για τον τόπο και τη λαογραφία του, ευελπιστούν στην στήριξη του προς τον Όμιλο.
"Ο Όμιλος, όπως ενήργησε και στα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, θα στηρίξει όλες τις δράσεις του Δήμου για την προσφορά και τον εθελοντισμό καθώς και για τη διάδοση της παράδοσης και της λαογραφίας του τόπου μας" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα