Σάββατο, 04 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Απ. Πάνα στην ΕΛΣΤΑΤ Χαλκιδικής

Την Περιφερειακή Υπηρεσία Στατιστικής Νόμου Χαλκιδικής (ΕΛΣΤΑΤ) επισκέφθηκε ο αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας.

Κατά τη συνάντηση με τον Προϊστάμενο της ΕΛΣΤΑΤ της Περιφέρειας Χαλκιδικής Απόστολο Αποστολόπουλο, ο κ. Πάνας ενημερώθηκε για τον καθοριστικό της ρόλο της, καθώς έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει με τις αξιόλογες και τακτικές έρευνές της, μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων φορέων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που αφορούν στην ανάπτυξη και την παραγωγή, ενώ ενισχύει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, χάραξης και αξιολόγησης πολιτικών.

Συγκεκριμένα ο κ. Πάνας ενημερώθηκε με ακριβή στοιχεία για τη συνεισφορά όλων των παραγωγικών κλάδων της Χαλκιδικής στην οικονομία της χώρας. Μάλιστα είναι μια Περιφερειακή Ενότητα με ιδιαίτερη δυναμική, ενώ απογραφικά φαίνεται να είναι σταθερή σε ποσοστά με αρκετές δυνατότητες ανόδου, εφόσον γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις ενίσχυσης της περιφέρειας και εφαρμοστεί συγκροτημένο στρατηγικό σχέδιο παραμονής και συγκράτησης του πληθυσμού της.

Ο κ. Πάνας ανέφερε: «Η επίσκεψή μου στην Περιφερειακή Υπηρεσία Στατιστικής Νόμου Χαλκιδικής (ΕΛΣΤΑΤ) ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική. Τα δεδομένα των ερευνών της ΕΛΣΤΑΤ μπορούν να γίνουν χρήσιμο εργαλείο για τη διεκδίκηση της ανόδου των οικονομικών δυνατοτήτων της, της βελτίωσης των υποδομών της, της δημιουργίας νέων πρακτικών, ώστε να ζούμε και να απολαμβάνουμε τη Χαλκιδική που μας αξίζει».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα