Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο ερωβουλευτής Εμμανουήλ Φράγκος (Ελληνική Λύση) θα επισκεφθεί το Σάββατο τη Χαλκιδική

Περιοδεία στη Χαλκιδική θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούσης) όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με πολίτες, σχετικά με το έργο και τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Ευρωβουλή.

Στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιήσει περιοδεία με τους πολιτευτές στην αγορά των Ν. Μουδανιών με σημείο συνάντησης στο BAR NALU στην πλατεία Βασματζίδη και στον ίδιο χώρο στις 11:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα συνομιλήσει με μέλη και φίλους του κόμματος.

Στις 13:00 θα βρεθεί στον Πολύγυρο και παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο CAFE SENSO, Εμμανουήλ Παππά 61 και θα συνομιλήσει με μέλη και φίλους του κόμματος, ενώ στις 14:00 θα πραγματοποιήσει περιοδεία με τους Πολιτευτές στην αγορά της πόλης.

Στις 18:00 θα επισκευθεί την Αρναία και θα συναντηθεί στο CAFE ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην πλατεία της Αρναίας με μέλη και φίλους του κόμματος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα