Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ημέρα Καριέρας στις 27 Φλεβάρη 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού

H Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη (ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δ.ΑΕ.) σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη, διοργανώνουν την "Ημέρα Καριέρας 2024 – Εύρεση Εργασίας", με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και τη στελέχωση των εταιριών και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, από τις 10:00 έως 15:00.

Για τις Επιχειρήσεις: Καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 23770 21132 έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να οργανωθούν καλύτερα τα ραντεβού των συνεντεύξεων των ενδιαφερόμενων.
Αίτηση Συμμετοχής για τις Επιχειρήσεις:
https://axtada.gr/.../%CE%86%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE...

Για τους υποψηφίους: Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στις επόμενες ημέρες, έπειτα από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας των επιχειρήσεων - ανάρτηση θέσεων εργασίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα