Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βελτίωση οδικής ασφάλειας κεντρικού αστικού οδικού τμήματος οικισμού Κασσάνδρειας

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Βελτίωση οδικής ασφάλειας κεντρικού αστικού οδικού τμήματος οικισμού Κασσάνδρειας Δήμου Κασσάνδρας», μεταξύ του δήμου Κασσάνδρας και του αναδόχου «ΕΝΕΡΓΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ. ΕΝΕΡΓΟΝ Α.Τ.Ε.».

Το έργο χρηματοδοτείται από το «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» με το ποσό των 1.648.484,86€, και με το ποσό των 1.217.254,50€ από ιδίους πόρους του Δήμου Κασσάνδρας. Η ολική προθεσμία του έργου έχει καθοριστεί σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης.

«Σήμερα παίρνει σάρκα και οστά ένα από τα μεγαλύτερα έργα του δήμου μας. Ένα οδικό έργο για το οποίο δεσμευτήκαμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, τρέξαμε γι’ αυτό και με επιμονή και μεγάλο αγώνα καταφέραμε να το εντάξουμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που το όραμά μας για την Κασσάνδρα υλοποιείται μέρα με τη μέρα. Ειδικά στον τομέα της οδικής ασφάλειας είμαστε ανυποχώρητοι, και θα συνεχίσουμε ως διοίκηση να διεκδικούμε παρεμβάσεις που θα σώζουν ζωές», ανέφερε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα