Κυριακή, 21 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην Παραλία Διονυσίου -VIDEO-

Ο Μέγας Αγιασμός των υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού τελέστηκαν και στην Παραλία Διονυσίου από κοινού με την Ενορία Προφήτου Ηλιού Διονυσίου.

Τον Σταυρό ανέσυρε απ' τη θάλασσα ο κ. Άγγελος Μπουζμπούρης στον οποίο ο αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός έδωσε ως ευλογία την εικόνα της Παναγίας της Αθωνίτισσας!


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα