Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Αριστοτέλη

Η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Αριστοτέλη για τη δημοτική περίοδο 2024-2028 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος και Απόστολος Πάνας, η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Ο δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Βρισκόμαστε στο τέλος μιας θητείας που δικαίωσε του πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη και δικαιώθηκε με τον πιο ηχηρό τρόπο στις εκλογές του Οκτωβρίου. Δικαιώσαμε τους πολίτες γιατί κάθε προσπάθειά μας ήταν ειλικρινής, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν ήταν πάντα το ιδανικό…

Με την ίδια προσήλωση, την ίδια εργατικότητα και με την εμπειρία και την προετοιμασία της πρώτης θητείας να μας κάνουν ακόμα πιο αποτελεσματικούς, θα συνεχίσουμε και στη δεύτερη θητεία αυτής της δημοτικής διοίκησης, που ξεκινά σε λίγες μέρες."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα