Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μετοχιακό Συγκρότημα των Ν. Φλογητών

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη δράση που πραγματοποιεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μετοχιακό συγκρότημα των Ν. Φλογητών στήριξε και φέτος ο Δήμος Ν.Προποντίδας.

Προσκεκλημένο σχολείο ήταν το Δημοτικό Σχολείο Ν. Πλαγίων. Οι αρχαιολόγοι μίλησαν στα παιδιά για τον χώρο και με την καθοδήγηση της εικαστικού ζωγράφισαν και έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια που στόλισαν στη συνέχεια τα ίδια στο δέντρο.

Το παραμύθι του Άγιου Βασίλη τους αφηγήθηκε με μοναδικό τρόπο η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Λίλα Στογιάννη και τη συνόδευσε μουσικά ο μουσικός Αμπατζίδης Αθανάσιος.

Τα παιδιά συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί: Σταθώρου Αγλαΐα, Στεργίου Αντωνία, Τσίτας Δημήτριος και Μπουκουβίνου Άννα, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βλαχάκη Ευαγγελία (ο σύλλογος φρόντισε για τα κεράσματα στα παιδιά).
Ο Δήμαρχος Μ. Καρράς κάθε χρόνο φροντίζει να παρευρίσκεται στη δράση, ώστε να έχει την ευκαιρία να ευχηθεί σε όλους καλές γιορτές.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα