Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ένας 49χρονος μέλος της σπείρας έκλεβε πολυτελή αμάξια και χρήματα

Ένας 49χρονος από τα Σκόπια ταυτοποιήθηκε ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται στην διάπραξη των 19 περιπτώσεων κλοπών από οικίες σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης και των κλοπών πολυτελών οχημάτων, με αφαίρεση των κλειδιών τους που εντοπίζονταν στις οικίες.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τρεις Σκοπιανοί άνδρες ηλικίας 22, 24 και 37 ετών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ακόμη ομοεθνών συνεργών τους, οι δύο εξ αυτών 31 ετών, ο τρίτος δεν έχει ταυτοποιηθεί πλήρως.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Σε συνέχεια του από 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δελτίου Τύπου, αναφορικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές πολυτελών οχημάτων στη Χαλκιδική, από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ταυτοποιήθηκε ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπός άνδρας, που ενέχεται στην διάπραξη των 19 περιπτώσεων κλοπών από οικίες σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης και των κλοπών πολυτελών οχημάτων, με αφαίρεση των κλειδιών τους που εντοπίζονταν στις οικίες”.

 

Έκρυβε σπίτι της ναρκωτικά και σοκολάτα κάνναβης

Στη σύλληψη 44χρονης γυναίκας προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε χωριό του δήμου Πολυγύρου, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία της δύο συσκευασίες με 27,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), οι οποίες και κατασχέθηκαν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα