Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γιώργος Εμμανουήλ είναι ο νέος δήμαρχος Πολυγύρου

Ο Γιώργος Εμμανουήλ με ποσοστό 52,59% αναδεικνύεται νέος δήμαρχος Πολυγύρου από την εκλογική διαδικασία της 2ης Κυριακής, αφήνοντας δεύτερο τον Ευθύμη Καρανάσιο με ποσοστό 47,41%.

Ο Γιώργο Εμμανουήλ συμπεριέλαβε στο συνδυασμό του «Σχέδιο 252» νέα και άφθαρτα πρόσωπα, καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία και με όρεξη να αλλάξουν κάποια πράγματα στον Δήμο της πρωτεύουσας.

Όπως τόνισε ο ίδιος η δημιουργία ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου σε τοπικό επίπεδο μεταξύ των πολιτών του Δήμου Πολυγύρου και της Διοίκησής του είναι αδήριτη ανάγκη. «Δεσμευόμαστε πως ένας άλλος τρόπος διοίκησης είναι εφικτός.

Για τον τόπο μας, για εμάς, για τα παιδιά μας» υπογράμμισε ο κ. Εμμανουήλ.

Υποψήφιοι και ψηφοφόροι του κ. Εμμανουήλ γιόρτασαν το νικηφόρο αποτέλεσμα στο εκλογικό κέντρο του Πολυγύρου, ενώ ο δίος δέχτηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές των συδνημοτών του.

Το βιογραφικό του Γιώργου Εμμανουήλ

Γεννήθηκε τον Απρίλη του 1968. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στον Πολύγυρο, την Όλυνθο και τον Νέο Μαρμαρά. Στη συνέχεια, μετακόμισαν οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη.
Σπούδασε στο Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε το 1994 την επαγγελματική του καριέρα ως μηχανικός στην Αθήνα, σε μερικά από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα της Ελλάδας (ΔΕΠΑ – Φυσικό Αέριο, Αττική οδό, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κ.ά.), και στη συνέχεια ως μελετητής δημοσίων έργων εκπονώντας μελέτες για έργα υποδομής.


Παράλληλα συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Γεωπληροφορική, με ειδίκευση στην εισαγωγή γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Το 2003 εγκαταστάθηκε μόνιμα στον Πολύγυρο, εργαζόμενος στην επίβλεψη της Εγνατίας οδού, διατηρώντας παράλληλα μελετητικό γραφείο. Συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Ορμύλια ως Σύμβουλος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραµµάτων. Είναι πιστοποιημένος εκτιμητής ακινήτων (REV), έχοντας εκπονήσει περισσότερες από 5.000 εκτιμήσεις.


Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους, επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς, αναπτύσσοντας έντονη κοινωνική και συλλογική δράση. Από το 2006 δραστηριοποιείται ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (2006, 2010) ενώ είναι εκλεγμένος στο Συμβούλιο της Κοινότητας Πολυγύρου με την Παράταξη «Σχέδιο 63100».
Είναι παντρεμένος με τη γυμνάστρια Παρασκευή (Βούλα) Ουγκρενίδου και πατέρας δύο παιδιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα