Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Δήλωση του Ιωάννη Κουφίδη

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Ιωάννης Κουφίδης, εξελέγη περιφερειακός συμβούλος της Χαλκιδικής, συγκεντρώνοντας 8.851 σταυρούς προτίμησης.

Σε δήλωσή του ο κ. Κουφίδης αναφέρει:

"Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου, που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους και συνεργάτες μου, οι οποίοι με στήριξαν στον έντιμο και καθαρό αγώνα, που μαζί δώσαμε όλο αυτό το διάστημα.

Η τιμή και η ευθύνη είναι τεράστια και υπόσχομαι από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου, αλλά και από αυτή, που ήδη κατέχω, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής να συνεχίσω να διεκδικώ για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Συνεχίζουμε μαζί, για τη Χαλκιδική, που μας αξίζει!".

📖 Την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ν. Καρεμφύλλη «Ιστορίες στο τέλος του χρόνου» διοργανώνουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Μουδανιών, ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις Kbooks την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας – ποιητής Ιωάννης Βογιατζής, η φιλόλογος Βασιλεία Ζωγραφάκη και η εικαστικός Μαρία Τσιτσάνη.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα