Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανέγερση νέου ΓΕΛ Ν. Μουδανιών

Δοκιμαστική γεώτρηση για τη λήψη χώματος, προκειμένου να συνταχθεί η γεωτεχνική μελέτη του νέου ΓΕΛ Ν. Μουδανιών, πραγματοποιήθηκε στο οικόπεδο, όπου πρόκειται να ανεγερθεί. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η μελέτη του κτιρίου, που συντάχθηκε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας, βάσει του εγκεκριμένου κτιριολογικού προγράμματος που εξασφαλίστηκε για το συγκεκριμένο κτίριο.


Να θυμίσουμε ότι η δημοτική αρχή δεν μπορούσε να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για το νέο κτίριο, εάν δεν είχε εξασφαλιστεί το ιδιοκτησιακό του οικοπέδου. Αυτό έγινε, μόλις τα προηγούμενα χρόνια, μετά από μεγάλη και επίπονη προσπάθεια του Δήμου μας, για την επανάκτηση της κυριότητας του οικοπέδου από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.


Έτσι, η νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ, θα μας βρει έτοιμους για την υποβολή ώριμης πρότασης χρηματοδότησης του έργου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αφού προβλέπεται εξάλλου στους επιλέξιμους άξονες χρηματοδότησης η σχετική κατηγορία της εκπαίδευσης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα