Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2023 Επιμελητηρίου Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

Η εκδήλωση θεσμός, τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2023 του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ σε ξενοδοχείο της Ν. Ποτίδαιας, όπου δεκάδες επίχειρήσεις της Χαλκιδικής βραβεύτηκαν για τη δυναμική τους και την παρουσία τους στο νομό.

Η εκδήλωση, αναδεικνύει την ευγενή επιχειρηματική άμιλλα, την εξωστρέφεια, αλλά προβάλλει με τον πιο δυναμικό τρόπο τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Στάθης Κωσταντινίδης, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος και η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου.

Ο κ. Γιώργος σχολίασε: "Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την πολύ καλή δουλειά που κάνει,αλλά και όλους τους Χαλκιδικιώτες του «επιχειρείν» που μας κάνουν περήφανους για την συμμετοχή τους στην στήριξη της εθνικής οικονομίας και της τοπικής κοινωνίας!"


Ο πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος σχολίασε: "Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να προβάλλουμε την επιχειρηματική αριστεία, να αναδεικνύουμε τις προσπάθειες των Χαλκιδικιώτικων επιχειρήσεων που συνεχίζουν να αγωνίζονται μέσα σε συχνά αντίξοες συνθήκες, να προσπαθούν και να εξελίσσονται στηρίζοντας την τοπική οικονομία με θέσεις εργασίας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα