Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου στην προεκλογική εκδήλωση του Γιάννη Τζίτζιου

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου και σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Ν.Μαρμαρά η πρώτη ανοιχτή παρουσίαση του συνδυασμού «Ανάπτυξη Ξανά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιο.

Ο κ. Τζίτζιος στην ομιλία του υπογράμμισε ότι για την επόμενη δημοτική περίοδο που έρχεται, έχουν σχεδιαστεί από το συνδυασμό του μια σειρά σημαντικών έργων υποδομής για όλα τα χωριά του Δήμου. «Είμαστε έτοιμοι, όσο ποτέ, για να διεκδικήσουμε κονδύλια και να ξεκινήσουμε άμεσα έργα. Θα είμαστε και πάλι κοντά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ώστε να μη χαθεί ούτε ευρώ για το Δήμο μας. Να μη χαθεί ούτε μία ευκαιρία που θα φέρει ανάπτυξη στη Σιθωνία» τόνισε ο κ. Τζίτζιος.

Επίσης ανέπτυξε το πρόγραμμα δράσης για την εφαρμογή ενός μοντέλου βιώσιμου τουρισμού για τη Σιθωνία παράλληλα με τις συντονισμένες προσπάθειες προώθησης του προορισμού.

Ο κ. Τζίτζιος παρουσίασε τα πρώτα 99 πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο συνδυασμό του.

Με γνώμονα τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Σιθωνίας, ικανά πρόσωπα με εμπειρία από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, πέρα από κομματικές ή πολιτικές τοποθετήσεις, με γνώσεις, δεξιότητες και πάνω απ’ όλα με διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, συσπειρώνονται γύρω από τον υποψήφιο δήμαρχο Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιο.

«Ο συνδυασμός μας θα είναι με τη βοήθειά σας ο μεγάλος νικητής στις εκλογές. Είναι τιμή μου που είμαι άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης. Και είναι τιμή μου να περιβάλλομαι αυτή τη στιγμή, από ανθρώπους σαν και σας» ανέφερε ο κ. Τζίτζιος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα