Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το 7ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Αθωνικών Γεύσεων στην Ιερισσό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του 7ου Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Αθωνικών Γεύσεων, της εκδήλωσης θεσμός που διοργανώνει το Σωματειο Επαγγελματιων Ιερισσου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής , το Δήμος Αριστοτέλη και με την αιγίδα της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Η πρόεδρος του Σωματειο Επαγγελματιων Ιερισσου, οικοδέσποινα και ψυχή της εκδήλωσης Κλεοπάτρα Αιβαζιδου, αφού ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και συνδιοργανωτές, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σεζόν, που διάγει η Ιερισσός, αλλά δεν παρέλειψε να επισημάνει την έλλειψη υποδομών στον τόπο, που αποτελεί τροχοπέδη στην δυναμική του για περαιτέρω ανάπτυξή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης για την ουσιαστική του στήριξη προς το Σωματείο.


Παρόντες και ο βουλευτής Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, η ΚατερίναΖωγράφου αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αριστοτέλη, Μαρια Ενεχηλιδου, η πρόεδρος της ΑΤΞΤΑΔΑ Μαριλένα Ζαμάνη, καθώς και οι πρόεδροι των, Σωματείου Eπαγγελματιών Ουρανούπολης, Νέων Ρόδων, του Επαγγελματικού σύλλογου Στρατωνίου, του Επαγγελματικού Σύλλογου Μεγάλης Παναγιάς, η πρόεδρος της κοινότητας Νέων Ρόδων Σοφια Ισαακιδου, και άλλοι.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη συστηματική προσπάθεια, που καταβάλει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την προβολή και προώθηση των μοναδικών προϊόντων του τόπου. Ενθουσιασμένος και συγκινημένος δήλωσε για την συμμετοχή Προέδρων των γειτονικών Συλλόγων και Σωματείων Επαγγελματιών, καθώς όπως δήλωσε "οι προσπάθειες του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής επιτέλους αποδίδουν καρπούς, αφού συστηματικά επιδιώξαμε να ενισχύσουμε κάθε είδους συνέργεια και συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών του τόπου, προς όφελος όλων".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα