Σάββατο, 08 Αυγούστου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Πολυγύρου

Υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Πολυγύρου και της αναδόχου εταιρείας η κατασκευή του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Πολυγύρου», που θα καλύψει, αρχικώς, τις περιοχές της Γαλάτιστας, του Πολυγύρου και των Δουμπιών.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Ειδικά για την περιοχή της Ορμύίας, ο Δήμος πέτυχε τη χρηματοδότηση νέας αγροτικής οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 960.000 ευρώ και αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος δήλωσε: "Είμαστε περήφανοι, γιατί πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει, για τη διεκδίκηση των κονδυλίων και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε, ώστε να καλύψουμε και τις υπόλοιπες περιοχές, που έχουν ανάγκη.
Η ασφάλεια και η συνεχής βελτίωση των συνθηκών εργασίας και καθημερινότητας των αγροτών μας, αποτελεί προτεραιότητα για μας και αγωνιζόμαστε καθημερινά γι’ αυτό".


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, έως τις 31 Αυγούστου 2026.
🎨 Ομαδική Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου "Το μικρό μου καλοκαίρι". Αίθουσα ΣΚΕΤΧ, Πολύγυρος.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.