Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στη βάση των εθελοντών της ΟΠΕΑΝ η αντιπεριφερειάρχης

Τη βάση των εθελοντών της ΟΠΕΑΝ στη Βουρβουρού επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου.

Η κ. Ζωγράφου παρέδωσε σε μέλη της ομάδας ατομικό εξοπλισμό προστασίας και έγινε συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν την ομάδα ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας ΟΠΕΑΝ, Θανάσης Ευαγγελινός ευχαρίστησε την αντιπεριφερειάρχη και της παρουσίασε τις δράσεις της ομάδας.

"Μεσούσης της θερινής περιόδου και θέλοντας να ενδυναμώσουμε το ηθικό των εθελοντών πυροπροστασίας, επισκεφθήκαμε τη βάση της ΟΠΕΑΝ ΙΤΑΜΟΣ στη Βουρβουρού Χαλκιδικής. Εθελοντές που αφιερώνουν χρόνο και κόπο, στοιχηματίζοντας πολλές φορές με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα ακραία φυσικά φαινόμενα, αποτελούν γι εμάς τη βάση εκκίνησης κάθε προσφοράς για το κοινό καλό.
Είμαστε δίπλα τους και αφυπνούμε όλους τους πολίτες και επισκέπτες της Χαλκιδικής, να απολαμβάνουν με σεβασμό τη φύση, που μας χαρίζεται απλόχερα στον τόπο μας" ανέφερε η κ.Ζωγράφου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα