Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος σε δήλωσή του αναφέρει:

"Στην πορεία του χρόνου, για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε σε οποιοδήποτε επίπεδο υπηρετώντας τον πολίτη, υπάρχουν στιγμές που καθορίζουν τα επόμενα βήματα της ζωής μας.

Στιγμές-σταθμοί, που αλλάζεις «τραίνο» έχοντας στόχο και ελπίδα μέχρι τον επόμενο σταθμό, να έχεις συμβάλει με ένα λιθαράκι, στην αλλαγή προς το καλύτερο της κοινωνίας που υπηρετείς.
 
Όμως κοινή παραδοχή είναι ότι χωρίς την συμβολή των δικών μας ανθρώπων, των φίλων και κυρίως των συμπολιτών μας, δεν θα καταφέρναμε τον στόχο μας.
 
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς, τους Χαλκιδικιώτες και Χαλκιδικιώτισσες, που σταθήκατε αρωγοί στην μεγάλη και πολυήμερη προσπάθεια που κάναμε όλοι οι υποψήφιοι, για να φέρουμε την Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση. Με αυτοδύναμη κυβέρνηση και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το όραμα της ισχυρής σύγχρονης Ελλάδας, θα πάρει σάρκα και οστά αφήνοντας πίσω την εικόνα της μιζέριας και εγκατάλειψης που είχε η χώρα μέχρι το 2019.
 
Από την πλευρά μου, διαβεβαιώνω τους συμπατριώτες μου πως θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών τους, προσφέροντας κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου στην προσπάθεια για μια «καλύτερη Χαλκιδική»".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα