Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Κυριακή Μάλαμα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα στη Χαλκιδική, ρίχνοντας τα βέλη της σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Μάλαμα αναφέρει:

"Το σχέδιο εξαφάνισης του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στη Χαλκιδική απέτυχε.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες που ήταν και παραμένουν κοντά μας, τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και στις προηγούμενες εκλογές και σε αυτές.

Όπως πάντα κι εγώ κι η ομάδα μου θα είμαστε πάντα στη διάθεση τους για να διεκδικήσουμε μαζί το καλύτερο για την Χαλκιδική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Χαλκιδική πάλεψε κι έμεινε όρθιος σε αυτές τις εκλογές. Η υπαρξιακή παγίδα που του προετοίμαζαν τα κόμματα του βολικού δικομματισμού δεν λειτούργησε.

Κρατήσαμε κρίσιμες δυνάμεις, διατηρήσαμε την κοινοβουλευτική μας εκπροσώπηση και παραμένουμε η μοναδική αληθινή αντιπολίτευση στο Νομό.

Η Νέα Δημοκρατία που ήλπιζε σε δεύτερη έδρα έχασε 3000 ψήφους, σε απόλυτους αριθμούς, από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ που είχε ως υπαρξιακό στόχο να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έχασε 800 ψήφους σε σχέση με το αποτέλεσμα του Μαΐου.

Τι κατάφεραν όμως; Να κερδίσει η ακροδεξιά 11.000 ψήφους στη Χαλκιδική, εκ των οποίων 3000 ψήφους το μόρφωμα Κασιδιάρη.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα επανακάμψουμε και θα ξανασυναντηθούμε με τους φίλους που αυτή τη φορά επέλεξαν, άλλα κόμματα ή την αποχή στη Χαλκιδική, μέσα στο γενικό κλίμα αποσυσπείρωσης που καλλιεργήθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Θέλουμε, στο πλαίσιο αυτό, να επαναλάβουμε ότι θα ασκήσουμε μαχητική αντιπολίτευση και θα συνεχίσουμε να είμαστε παντού. Η Χαλκιδική θα συνεχίσει να έχει πολύ δυνατή φωνή στη Βουλή και καλούμε όλους τους πολίτες να μας στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια. Καλούς μας αγώνες!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα