Σάββατο, 04 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στελέχη της ΝΙΚΗΣ από τα Ν. Μουδανιά: Θα διαβούμε το κατώφλι της Βουλής

Κεντρική προεκλογική συνάντηση φίλων πραγματοποίησε στο δημοτικό θέατρο Ν.Μουδανιών το Δημοκρατικό Πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ, την Τετάρτη το απόγευμα.


Ομιλητές ήταν τα στελέχη της ΝΙΚΗΣ, ο Πέτρος Παπαγεωργίου, ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ο Εμμανουήλ Τσατίρης που είναι υποψήφιοι βουλευτές Χαλκιδικής, όπως διαμορφώθηκε η λίστα της Νίκης, ο Ζώης Ζαρταλούδης από τα Ν. Μουδανιά που είναι πλέον υποψήφιος βουλευτής Σερρών και ο γραμματέας στη Χαλκιδική, Κωνσταντίνος Μηνάογλου.


Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου και τόνισαν ότι η ερχόμενη Βουλή δεν θα είναι μία συνηθισμένη Βουλή. Οι ομιλητές ανέφεραν ότι όσοι επιδιώκουν μεγάλες πλειοψηφίες και ανίερες συμμαχίες, θέλουν να τροποποιήσουν ανενόχλητοι το Σύνταγμα και ότι θα επιχειρήσουν να εκχωρήσουν εθνική κυριαρχία σε Αιγαίο και ΑΟΖ, να αποκαθηλώσουν την επικρατούσα θρησκεία και τον χαρακτήρα της εθνικής Παιδείας.


«Ας μην αφήσουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς και τα παιδιά μας. Ας πάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια τους, με πίστη και ελπίδα. Στις 25 Ιουνίου, ψηφίζουμε τη ΝΙΚΗ του ελληνισμού, τη ΝΙΚΗ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τη ΝΙΚΗ του απλού λαού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαρταλούδης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα