Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τη Χαλκιδική

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, τον τ. Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη και την βουλευτή επικρατείας Μαρία-Νεφέλη Χατζηιωαννίδου επισκέφθηκε τη Νέα Καλλικράτεια, τα Φλογητά, τη Γαλάτιστα και τη Μ. Παναγία.

Ακολούθως στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Χαλκιδικής στον Πολύγυρο πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών της παράταξης, παρουσία και των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο νομό.

O κ. Χατζηδάκης σχολίασε:

"Χαλκιδική, καλοκαίρι, βροχή, ομπρέλες, προεκλογική περίοδος! Παρόλα αυτά δεν κάναμε πίσω. Την κάναμε την περιοδεία μας μαζί με τον Σταύρο Καλαφάτη και τη Μαρία-Νεφέλη Χατζηιωαννίδου. Προσωπικά πήγα στη Νέα Καλλικράτεια, στα Νέα Μουδανιά, στα Νέα Φλογητά και στον . Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Είμαστε ακόμα πιο πολύ αισιόδοξοι, διότι λέμε τα λιγότερα από οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Είμαστε δηλαδή οι αξιόπιστοι. Και οι μόνοι που μπορούμε να δώσουμε σταΠολύγυροθερή κυβέρνηση στην Ελλάδα μας!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα