Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στη Νέα Καλλικράτεία το 1ο Wine, Spirits & Beer Festival

Ο Σύλλογος Νέων Επαγγελματιών Νέας Καλλικράτειας Kallikrateia Guide και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, υπό την αιγίδα του Δήμος Νέας Προποντίδας διοργάνωσαν το Σάββατο το 1ο Wine, Spirits & Beer Festival στο πλαίσιο του #TASTEHALKIDIKI, στην κεντρική πλατεία της Νέας Καλλικράτειας.


Με τη συμμετοχή οινοποιών, αποσταγματοποιών και ζυθοποιών από όλη τη Χαλκιδική, οι επισκέπτες, Έλληνες και πολλοί ξένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά της Χαλκιδικής, τα αποστάγματα και τις μπίρες.

Πλήθος εκπροσώπων του κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, αρωγός κάθε προσπάθειας, που συμβάλλει στην τόνωση των τοπικών αγορών, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη νέα αυτή εναλλακτική δράση, που προωθεί τον τουρισμό, αλλά και τα προϊόντα του τόπου. Εξέφρασε δε την ευχή η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα