Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αγιασμός στο Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας

Μετά από πρόσκληση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, Αναστασίου Καραπαντά την Πέμπτη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητος, τέλεσε Αγιασμό των εγκαταστάσεων του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας.

Με συγκίνηση ο Επίσκοπός, υϊός Αστυνομικού, προσευχήθηκε υπέρ υγείας όλων των εργαζομένων για την ασφάλεια και την τάξη. Στην Ακολουθία συμμετείχαν ο Α΄ υποδιευθυντής Αστυνομικής Διευθύνσεως Χαλκιδικής κ. Πέτρος Τσεσμετζής, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας κ. Δημήτριο Καναβό, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής κ. Γεώργιος Αρχοντόπουλος, ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στυλιανός Βαλιάνος, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρναίας κ. Παντελής Αλβανός, ο πρόεδρος της Αρναίας κ. Αγαπητός Κιάτος και η πρόεδρος της Α΄ Βαθμίας Σχολικής Επιτροπής κα Ευγενία Γιαννούση.

Στην μικρή προσλαλιά του προς τους ένστολους, ο Σεβασμιώτατος επέμεινε ότι σήμερα η προσφορά του Αστυνομικού δεν είναι μόνο η τήρηση της Τάξεως και του Νόμου. Κυρίως είναι η διαφύλαξη της ανθρωπιάς και του σεβασμού του ανθρώπινου προσώπου στην Κοινωνία μας. Θέλουμε, δηλαδή, τον Αστυνομικό προστάτη και δικό μας άνθρωπο στη καθημερινότητα και στις δύσκολες κυρίως στιγμές μας!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, Γιώργος Αρχοντόπουλος, ανέφερε τα παρακάτω:

"Για μια ακόμη φορά αποτελεί μεγάλη τιμή η πρόσκληση μας στον Αγιασμό άλλης μιας Υπηρεσίας αυτή τη φορά του Α. Τ. Αρναίας. Παράλληλα μας διακατέχουν συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης όταν ευδοκιμούν οι αγώνες της Ένωσής μας για ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό, σε έναν Τμήμα που οι συνάδελφοι πάρα τα πολλά προβλήματα διαχρονικά, κυρίως στο κομμάτι της στελέχωσης, κρατούν το επίπεδο Ασφάλειας για την περιοχή πολύ ψηλά! Καλή δύναμη σε όλους, με Υγεία τόσο σε προσωπικό όσο και οικογενειακό επίπεδο".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα