Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σε Σάρτη και Άγ.Νικόλαο o υποψήφιος δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος

Οργανωτική συνάντηση στο Άγιο Νικόλαο, με φίλους και στελέχη που θα συμμετέχουν στο συνδυασμό του, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος, που συνεχίζει τις διεργασίες ενόψει αυτδιοοικητικών εκλογών.

Μέσα σε εγκάρδιο και αισιόδοξο κλίμα έδωσα το στίγμα των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών και τόνισε ότι η Σιθωνία πρέπει να μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. Υπογράμμισε δε, ότι ο τόπος δεν μπορεί να μείνει άλλη μια τετραετία στην αφάνεια την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν, γι΄αυτό και δεν είναι ώρα για πειραματισμούς.

Ο κ. Τζίτζιος την Κυριακή βρέθηκε ανάμεσα στους συνδημότες του στη Σάρτη, όπου συνομίλησε μαζί τους για τα ανοιχτά θέματα της καθημερινότητας και να τους παρουσίασε τους αναπτυξιακούς άξονες και τις παρεμβάσεις που δρομολογεί στη Σάρτη για την επόμενη πενταετία.

"Με υπευθυνότητα και αφοσίωση, δεσμεύτηκα ότι θα διαμορφώνω συνθήκες που θα οδηγήσουν σε μια καλύτερη Σιθωνία για όλους μας και θα φέρουν την αλλαγή και την πρόοδο. Η μεγάλη νίκη της Σιθωνίας έρχεται!" τόνισε μεταξύ άλλνων ο κ. Τζίτζιος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα