Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πως ψήφισαν οι υποψήφιοι της Χαλκιδικής

Με χαμόγελο και ενθουσιασμό προσήλθαν στις κάλπες για ψηφίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές της Χαλκιδικής.


Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος άσκησε το πρωί εκλογικό του δικαίωμα στο 26ο εκλογικό τμήμα Ιερισσού. Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο κ. Γιώργος δήλωσε:
«Η εκλογική διαδικασία είναι ένας χρόνος αλληλεπίδρασης και συζήτησης για το μέλλον μας. Αυτή η ημέρα είναι η ευκαιρία μας να ανανεώσουμε την πίστη μας στη δημοκρατία και να ασκήσουμε το δικαίωμά μας με υπευθυνότητα και ενθουσιασμό. Καλώ όλους τους Χαλκιδικιώτες να ασκήσουν το δικαίωμά τους και να ψηφίσουν για το μέλλον τους, για να έχουμε την επόμενη τετραετία περισσότερες δουλειές, καλύτερους μισθούς, ένα πλήρως ψηφιακό κράτος και αξιοπρεπή δημόσια υγεία. Ψηφίζουμε για να έχουμε μία παραγωγική, κοινωνική, δίκαιη και ισχυρή Ελλάδα. Κάθε μία ψήφος μετράει και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς, αλλά αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας και τη Χαλκιδική μας».

Η υποψήφια βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα άσκησε το εκλογικό της διακίωμα στο 211 εκλογικό τμήμα Συκιάς.
«Δημοκρατία σημαίνει συμμετοχή! Να ψηφίσουμε όλοι. Να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον μας!» δήλωσε η κ. Μάλαμα.

Η υποψήφια βουλευτής Χαλκιδικής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Άννα Κατσαρού δήλωσε:

"Σήμερα συμμετέχουμε. Δεν απέχουμε. Ψηφίζουμε. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή της Δημοκρατίας.Την περιφρουρούμε με τη συμμετοχή μας.
Σήμερα έχουμε χρέος να νικήσουμε.  Έχουμε χρέος να αναγεννήσουμε τη Δημοκρατική παράταξη.Είναι μονόδρομος. Έχουμε χρέος να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την τοξικότητα και τη διχόνοια που προσφέρουν η Ν.Δ κι ο ΣΎΡΙΖΑ".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα