Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Αναστασία Χαλκιά κατεβαίνει και πάλι για δήμαρχος

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά της για το Δήμο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Μέσα από την ανακοίνωσή της ζητεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών, τονίζοντας ότι σύντομα "θα ανακοινωθούν έργα που ουδέποτε ξαναείδε η Κασσάνδρα".

Η ανακοίνωση:

"Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας που θα πρέπει να εκφραζόμαστε και να μιλάμε δυνατά (αν και εγώ έχω από τη φύση μου στεντόρεια φωνή και αναγνωρίσιμη).
Έχω την τιμή να ηγούμαι του Δήμου Κασσάνδρας από το 2019 και να εργάζομαι πάνω στο όραμα για το μέλλον του τόπου μας. Το σχέδια,τα όνειρα για το καλύτερο αύριο δεν σταματούν. Έχουμε βάλει γερά θεμέλια για την ανασυγκρότηση της Κασσάνδρας μας με χρηματοδοτήσεις που μέσα στη τετραετία αγγίζουν τα 50.000.000 ευρώ.

Αντιμετωπίζοντας πρωτόγνωρες δυσκολίες και αντιξοότητες τα προηγούμενα χρόνια,καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας με παρρησία και τόλμη και να δώσουμε στο Δήμο μας την αξιοπρέπεια που του άξιζε.
Στο εγγύς μέλλον θα ανακοινωθούν έργα που ουδέποτε ξαναείδε η Κασσάνδρα μας. Γιατί ξέρουμε να δουλεύουμε, σε μια νοικοκυρεμένη Κασσάνδρα στα οικονομικά και στην καθημερινότητα. Προχωράμε σε μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της προς όφελος των κατοίκων της και των επισκεπτών. Επειδή η Κασσάνδρα δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστεί και μείς ξέρουμε τον τρόπο.
- Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για επανεκλογή μου στις εκλογές του Οκτωβρίου.
- Γιατί δεν γυρνάμε πίσω.
- Γιατί δεν γνωρίζουμε από επικοινωνιακά τρικ.
Ξέρουμε μόνο από σχέσεις εμπιστοσύνης σαν αυτή που χτίσαμε τα τελευταία χρόνια.
Με την πόρτα πάντα ανοιχτή και να απαντώ πάντα στο τηλέφωνο γιατί είμαι η Αναστασία Χαλκιά που αγαπώ τον τόπο μας όπως και σεις".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα