Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προεκλογική ομιλία του Γρηγόρη Τάσιου στα Νέα Μουδανιά

Με μια εντυπωσιακή σε προσέλευση και πάθος συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών, ολοκλήρωσε απόψε την προεκλογική του εκστρατεία στο Νομό, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και γέμισαν από άκρη σε άκρη την αίθουσα για να τον ακούσουν, στέλνοντας το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα της νέας δύναμης για τη Χαλκιδική. Ο κ. Τάσιος ευχαρίστησε συγκινημένος τους συμπατριώτες του για τη θερμή υποστήριξη προς το πρόσωπό του και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να πραγματοποιήσει την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στα Νέα Μουδανιά: «Ο πρώτος είναι πως εδώ χτυπάει η καρδιά του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας στο νομό μας» είπε και «ο δεύτερος λόγος, το γεγονός πως τα Νέα Μουδανιά και συνολικά ο Δήμος Νέας Προποντίδας έχουν προσφυγική ταυτότητα και σήμερα 19 Μαΐου, είναι ημέρα μνήμης της γενοκτονίας που συντελέστηκε σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου, της πρώτης οργανωμένης γενοκτονίας στον 20ο αιώνα», δήλωσε καταχειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας.

Ανάμεσα στο πλήθος, ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και Φορέων, επιχειρηματίες, άνθρωποι από το χώρο του τουρισμού, η οικογένειά του, οι κόρες του, καθώς και εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του από την περιοχή.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Σύνθια Σάπικα.

Στην ομιλία του ο κ. Τάσιος δήλωσε αισιόδοξος για μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής που θα δώσει την εντολή για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα έχει ηγέτη και μπορεί να έχει μια κυβέρνηση μακράς πνοής. Από το 2019 έως σήμερα πετύχαμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος που παραλάβαμε. Η πατρίδα μας έγινε ισχυρότερη σε όλα τα πεδία. Οικονομικά, κοινωνικά και γεωπολιτικά. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με επιτυχίες, αναδεικνύοντας τη συνέπεια λόγων και έργων» τόνισε και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν ένα κόμμα κρύβει το πρόγραμμά του από τους πολίτες, δύο πράγματα συμβαίνουν: ή προετοιμάζει μια διακυβέρνηση «πάμε κι όπου βγει» ή προγραμματίζει τα χειρότερα και δεν τολμά να τα πει προεκλογικά. Και ένας πρωτοκλασάτος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κατρούγκαλος ομολόγησε πως υπάρχει κρυφή ατζέντα. Με χαράτσι 20% στις ασφαλιστικές εισφορές των επαγγελματιών. Για να βρεθεί ξανά στη μέγγενη η μεσαία τάξη, ο επαγγελματίας, ο μικρός επιχειρηματίας που δίνει αγώνα για να σταθεί όρθιος».

Ο κ. Τάσιος αναφέρθηκε στην προσωπική του διαδρομή και παρουσίασε τους άξονες του οράματός του για τη Χαλκιδική: «Ξέρετε καλά πως στην πολιτική μπήκα μετά από μια καταξιωμένη διαδρομή στον χώρο της αγοράς. Δεν μπήκα για να κάνω όνομα, ούτε για το γόητρο, ούτε για τις απολαβές κανενός αξιώματος. Δεν λιμπίστικα καμία καρέκλα, δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτος» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δώστε την καθαρή απάντηση με την ψήφο και τον σταυρό της προτίμησής σας. Δώστε μου ισχυρή εντολή να γίνω η φωνή σας»

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 το πρωί, στο 186ο εκλογικό τμήμα στο Γυμνάσιο – Λύκειο του Δήμου Πολυγύρου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα