Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προεκλογική ομιλία του Γρηγόρη Τάσιου στον Πολύγυρο

- Γρ. Τάσιος: «Απόψε ο Πολύγυρος στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Η φωνή της Χαλκιδικής ακούγεται δυνατά και καθαρά. Στις 21 Μαΐου οι Χαλκιδικιώτισσες και οι Χαλκιδικιώτες επιλέγουν. Σταθερά! Τολμηρά! Και πάντα μπροστά!»

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, για να παρακολουθήσει την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιου που πραγματοποιήθηκε απόψε στην πρωτεύουσα του Νομού.

Πολίτες κάθε ηλικίας, γέμισαν ασφυκτικά το χώρο μέσα και έξω από την αίθουσα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρχαν όρθιοι στα διαζώματα του Δημοτικού Θεάτρου που έμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης. Ανάμεσά τους και πολλοί νέοι, επαγγελματίες, αγρότες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μητέρες με τα παιδιά τους, φοιτητές, αλλά και στελέχη της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Αρζουμανίδης, ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, Αντιδήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και φορέων που εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.

Μέσα σε αυτήν την εγκάρδια ατμόσφαιρα που δημιούργησαν εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του, ο Γρηγόρης Τάσιος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του όλους τους παρευρισκόμενους και προσωπικά την καθεμιά και τον καθένα που έδωσαν το παρών. Ο υποψήφιος βουλευτής απάντησε σε δύο βασικά ερωτήματα: γιατί να επιλέξει κάποιος να ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία και γιατί τον ίδιο και αναφέρθηκε στο όραμά του για τη Χαλκιδική, την τοπική κοινωνία και τους πολίτες. Δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί, οι συντοπίτισσες και οι συντοπίτες του θα έχουν δίπλα τους έναν αποτελεσματικό συνομιλητή, με πανελλήνια εμπειρία και δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων που θα διεκδικεί τα μέγιστα για τη Χαλκιδική.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά, ενώ κορυφαία στιγμή αποτέλεσε η παρουσία του αγαπητού στην κοινωνία και Πολυγυρινού διακεκριμένου γιατρού, Καθηγητή Παιδικής Αναπτυξιολογίας του ΑΠΘ, Ιωάννη Τσίκουλα, ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη ζωή και το έργο του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Χαλκιδικής.

«Η παρουσία σας σημαίνει για μένα πολλά. Απόψε ο Πολύγυρος στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Η φωνή της Χαλκιδικής ακούγεται δυνατά και καθαρά. Στις 21 Μαΐου οι Χαλκιδικιώτισσες και οι Χαλκιδικιώτες επιλέγουν. Σταθερά! Τολμηρά! Και πάντα μπροστά!» είπε ο κ. Τάσιος στην αρχή της ομιλίας του και τόνισε: «Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει σχέδιο. Ξέρει που θέλει να πάει, με ασφάλεια, τη χώρα. Κι έχει αποδείξει μέσα στις πιο δύσκολες περιστάσεις πως τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της, δεν εξαπατά τους πολίτες και δεν παίζει με τη νοημοσύνη τους. Υπάρχει και η άλλη πολιτική. Η πολιτική της ανευθυνότητας, Του λαϊκισμού. Των υποσχέσεων. Η πολιτική που οδηγεί σε αδιέξοδα. Αδιέξοδα που θα κοστίσουν ακριβά στη χώρα. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναζητά λύσεις στα προβλήματα του Τόπου. Το μόνο που νοιάζει τον αρχηγό του είναι η εξουσία. Είναι οι ίδιοι που παραλίγο να κάνουν την Ελλάδα… Συρία».

Ο κ. Τάσιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία του Νομού Χαλκιδικής και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου του, υπογραμμίζοντας ότι ένα από τα βασικά ζητήματα, με το οποίο πρόκειται να ασχοληθεί, είναι το δημογραφικό. Απαρίθμησε τις προτάσεις του για την Υγεία, την Πολιτική Προστασία, την Παιδεία, τη Δικαιοσύνη, τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τις Υποδομές, ανάμεσά τους τα Οδικά Δίκτυα και το Νερό, τους Αγρότες, τον Τουρισμό, την αναβάθμιση της σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη μέσω ΚΤΕΛ κ.α. Πρότεινε την αξιοποίηση του αεροδρομίου Χρυσούπολης Καβάλας για τη Βορειοανατολική Χαλκιδική, με την παράκαμψη του Σταυρού και τη σύνδεση με την Εγνατία και ανακοίνωσε τη σύσταση Ομάδας Εργασίας Νέων με σκοπό, όπως είπε, «να προετοιμαστούν ικανά στελέχη που θα πάρουν στις πλάτες τους το Νομό τα επόμενα χρόνια και θα τον οδηγήσουν ακόμα πιο μπροστά».

«Για όλα αυτά θα δώσω πραγματικές μάχες. Θα φέρω αποτελέσματα ο κόσμος να χαλάσει. Δεν το μπορώ, ως Χαλκιδικιώτης. Με πονάει να μένει η Χαλκιδική μας πίσω και να μην έχει πάρει αυτά που τις αναλογούν πραγματικά. Δεν το μπορώ και ως πατέρας. Με πληγώνει τα κορίτσια μου να μεγαλώσουν σε ένα τόπο χαμηλών προσδοκιών, που δεν θα τους δίνει ευκαιρίες ζωής. Δεν το μπορώ και ως επαγγελματίας, ως ξενοδόχος, που ξέρω καλά πόσο μεγάλες είναι οι δυνατότητες για την ανάπτυξη στον τόπο μας. Ανάπτυξη βιώσιμη και με δίκαια οφέλη για όλους. Είμαι στην πολιτική γιατί θέλω να είμαι αποτελεσματικός ώστε να λύνω τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Θέλω να σας είμαι χρήσιμος. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος του βουλευτή» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Έχω μάθει να μη σταματώ την προσπάθεια, αν δεν φτάσω στη λύση. Εμένα, δεν με ενδιαφέρει να γίνω άλλος ένας τροχονόμος συμφερόντων κι αδιεξόδων. Να δώσω προοπτική στο Νομό μας, θέλω. Λύσεις στα προβλήματά μας. Γιατί, αυτό ξέρω να κάνω. Είναι η δουλειά μου. Και αυτό προσπάθησα να κάνω, από όπου και αν πέρασα. Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, τον ΣΕΤΕ, το Ξενοδοχειακό επιμελητήριο, τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Τάσιος απηύθυνε κάλεσμα στους συντοπίτες του να δώσουν με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου, ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Σας ζητώ να πάρετε προσωπικά την αναμέτρηση της Κυριακής . Ενώστε χέρια, ενώστε δυνάμεις, ενώστε φωνές. Κανένας δεν περισσεύει. Κάθε ψήφος που δεν πάει στη Νέα Δημοκρατία, πάει αυτόματα στο ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό δεν χωρούν ούτε δεύτερες σκέψεις, ούτε επιφυλάξεις, ούτε συμπεριφορές αδιαφορίας», υπογράμμισε. Ενώ κλείνοντας, ευχαρίστησε την οικογένειά του που ήταν μέσα στην αίθουσα και ιδιαίτερα τους γονείς του που του έμαθαν την αξία του αγώνα και της προσφοράς και τις δύο κόρες του που αποτελούν για εκείνον πηγή έμπνευσης για όλα τα παιδιά της Χαλκιδικής.

Να σημειωθεί ότι στην αρχή της ομιλίας του κ. Τάσιου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους ήρωες της Επανάστασης, με αφορμή την επέτειο της Κήρυξής της στη Χαλκιδική, στις 17 Μαΐου 1821.

Αύριο, Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, ο κ. Τάσιος θα παρακολουθήσει την ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Παλέ Ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη, στις 7.30 το απόγευμα.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, θα πραγματοποιήσει την τελευταία του, κεντρική προεκλογική ομιλία, στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών στις 8 το βράδυ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα