Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προσφορά απινιδωτή από τον Γρ. Τάσιο σε κοινότητες της Κασσάνδρας

Επόμενος σταθμός της  περιοδείας του υποψηφίου βουλευτή Χαλκιδικής με τη ΝΔ, Γρήγορη Τάσιου το Πευκοχώρι, όπου οι άνθρωποι του τουρισμού, της εστίασης και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιφύλαξαν μία συγκινητική εκδήλωση.

"Πραγματικά, αυτό μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω με περισσότερη ορμή τον προεκλογικό αγώνα σήμερα που βρίσκομαι στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 21 Μαΐου και κάθε ψήφος μετράει. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ανάπτυξη και μόνο με μία ισχυρή Ελλάδα μπορούμε να πάμε μπροστά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πάμε για την πρωτιά, πάμε για τη νίκη, για την αυτοδυναμία της ΝΔ" ανέφερε ο κ.Τασιος.

Παράλληλα ο κ. Τάσιος είχε την ευκαιρία να παραδώσει ένα φορητό απινιδωτή στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Πολυχρόνου, Χανιώτης και Πευκοχωρίου ως μία μικρή ένδειξη προσφοράς και ενδιαφέροντος που συμπολίτες του και τους επισκέπτες περιοχής. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα