Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο υπ.βουλευτής ΝΔ, Γιάννης Γιώργος σε Στρατονίκη και Ολυμπιάδα

Σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων και της καταγραφής των σημαντικότερων προβλημάτων σε περιοχές της Χαλκιδικής, ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τη Στρατονίκη και την Ολυμπιάδα.

Στη Στρατονίκη ο κ. Γιώργος συνομίλησε με κατοίκους και άκουσε τις αγωνίες τους για το μέλλον της βόρειας Χαλκιδικής και την συγκράτηση του πληθυσμού και ιδιαίτερα των νέων στην περιοχή.


Στην Ολυμπιάδα συναντήθηκε με πολίτες και τον πρόεδρο της κοινότητας, Γιάννη Πετράκη, συνομίλησαν για την εξέλιξη και ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών και άλλων έργων στην Ολυμπιάδα και συζήτησαν για το μέλλον του τουρισμού που διαφαίνεται θετικό για την Ολυμπιάδα, καθώς αποτελεί προορισμό για χιλιάδες τουρίστες.

Ο κ. Γιώργος τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητα και για τον ίδιο η ανάπτυξη και υλοποίηση του Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών με στόχο τη μελέτη και προβολή του Έλληνα φιλόσοφου και των έργων του, παράλληλα με την περεταίρω ανάδειξη των Αρχαίων Σταγείρων.

Σήμερα στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ανοιχτή προεκλογική ομιλία στη Νικήτη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα