Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Περιοδεία του Γρ. Τάσιου σε Κοινότητες του Δήμου Ν.Προποντίδας

Περιοδεία σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Νέας Προποντίδας πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

Αρχικά, επισκέφτηκε τη Νέα Τένεδο, όπου συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού, ενδιαφέρθηκε για τις αγωνίες τους και τους κάλεσε στις εκλογές της 21ης Μαΐου να ψηφίσουν τη ΝΔ «που τηρεί τις δεσμεύσεις της. Η Ελλάδα πλέον, παράγει πλεονάσματα και αυτά επιστρέφουν στην κοινωνία ως στήριξη στους ευάλωτους και στους συνταξιούχους», ανέφερε.

Ακολούθησαν τα Πετράλωνα, όπου αντάλλαξε απόψεις με συμπολίτες του για την ανάπτυξη της περιοχής και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση του σπηλαίου στο κοινό, όπως και του μουσείου εντός της φετινής χρονιάς: «Αυτή η κυβέρνηση βρήκε τις λύσεις για θέματα που καθυστερούσαν τις εργασίες στο σπήλαιο, ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες απόδοσής του στο κοινό. Μιλάμε για εργασίες ανάδειξης και αναβάθμισης των υποδομών, προϋπολογισμού 1.053.848 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020. Βρήκαμε τις λύσεις, γιατί αναγνωρίζουμε ότι οι αρχαιολογικοί μας χώροι οφείλουν να είναι επισκέψιμοι και εκτός των άλλων, αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για ολόκληρη την περιοχή».

Στη συνέχεια ο κ. Τάσιος επισκέφτηκε την Κρήνη και τη Νέα Καλλικράτεια, όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Χατζηαλέξη με τον οποίο συζήτησε τις προοπτικές ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και με εμπόρους, καταστηματάρχες και επαγγελματίες στο ξεκίνημα της θερινής τουριστικής περιόδου, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του. Στα Νέα Σίλατα όπου βρέθηκε αμέσως μετά, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής συνομίλησε για αρκετή ώρα με συνταξιούχους στο ΚΑΠΗ, αλλά και με αγρότες και παράλληλα πήγε και στα Ελαιοχώρια όπου αντάμωσε συντοπίτισσες και συντοπίτες του στον Πολιτιστικό Σύλλογο. Το βράδυ, ο κ. Τάσιος κατέληξε στη Νέα Τρίγλια, όπου είχε συνάντηση με καταστηματάρχες, με τη νεολαία, με εργαζόμενους και επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και με αγρότες οι οποίοι του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τη διαφαινόμενη φετινή ακαρπία της βρώσιμης ελιάς ,όπως και για την έλλειψη εργατών γης.

«H μάχη της Χαλκιδικής μας κερδίζεται με εξωστρεφή ανάπτυξη και παραγωγή, κερδίζεται με σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Από εδώ, τον Δήμο της Νέας Προποντίδας, της προσφυγιάς και της αγροτιάς, σας καλώ να γίνουμε όλοι ένα σε αυτόν τον αγώνα, έχουμε ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει τη διαφορά για το επιχειρείν, για τους αγρότες μας, για τους νέους του Νομού μας. Ενώνω τις δυνάμεις μου γιατί με την εμπειρία μου από τη θέση του προέδρου όλων των ξενοδόχων στη διαχείριση των μεγάλων κρίσεων πανελλαδικά, όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε με επιτυχία στον Τουρισμό μας κατά την περίοδο της πανδημίας, το πιστεύω και το υποστηρίζω το «μαζί μπορούμε περισσότερα για τη Χαλκιδική μας σε όλους του τομείς», όπως συνηθίζω να λέω.

Η σκέψη μου για τη νεολαία είναι να δημιουργήσουμε ένα think tank, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ακόμα και για τους νέους μας που απασχολούνται στον αγροτικό τομέα και να εξασφαλίσουμε συνέχεια στα προϊόντα μας. Στις 21 Μαΐου πάμε για τη νίκη, για την πρωτιά. Κάθε ψήφος και σταυρός σε αυτή την αναμέτρηση μετράει για να διατηρήσουμε τη ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να μην ρισκάρουμε να ξαναγυρίσουμε στη μιζέρια του χθες, αλλά και για να κάνουμε άλματα στη Χαλκιδική μας και να της δώσουμε αυτό που πραγματικά της αξίζει», τόνισε.

Αύριο, Τρίτη 9 Μαΐου 2023, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής θα παραστεί σε εκδηλώσεις και θα τιμήσει τη μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου σε χωριά του Νομού, ενώ το βράδυ θα επισκεφτεί τη Μεγάλη Παναγία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα