Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέες καταστροφές σε μελισσοσμήνη στην Αρναία - Σύσκεψη στον Ταξιάρχη

Νέες καταστροφές καταγγέλουν στο halkidikinews.gr μελισσοτρόφοι από την Αρναία.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, βρήκαν κυψέλες και κοφίνια αναποδογυρισμένα και κατεστραμμένα, ενώ ήταν τοποθετημένα στον δρόμο προς το μοναστήρι του Αγίου Κοσμά.

Μια εικόνα που μοιάζει πολύ με τα συμβάντα στον Ταξιάρχη, στα Βραστά και στο Βάβδο.

"Είτε είναι ανθρώπινο χέρι είτε είναι ζώο πρέπει κάτι να γίνει από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες" λένε στο halkidikinews.gr.

Σύσκεψη στον Ταξιάρχη

Στο μεταξύ την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Ταξιάρχη μετά τα περιστατικά καταστροφής μελισσοσμηνών στην περιοχή.


Αυτό που επεσήμαναν οι μελισσοτρόφοι και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο δάσος του Ταξιάρχη, είναι ότι πρόκειται για αρκούδα, καθώς βρέθηκαν ίχνη από πατήματα του ζώου. Όπως επεσήμαναν και οι παλαιότεροι, αρκούδες δεν υπήρχαν μέχρι τώρα στην περιοχή του δάσους του Χολομώντα και ζήτησαν την παρέμβαση των υπηρεσιών.


Στη σύσκεψη αποφασίστηκε κοινή δράση του Δήμου Πολυγύρου και των Δασικών Υπηρεσιών, προκειμένου να εντοπιστούν τα ζώα και να παραδοθούν σε φιλοζωικές οργανώσεις.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα