Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γρ. Τάσιος: «Τα Ζερβοχώρια Χαλκιδικής αξίζουν και μπορούν να έχουν βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη»

Με συντοπίτισσες και συντοπίτες του στα Ζερβοχώρια συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Γρηγόρης Τάσιος.

Επισκέφτηκε τον Γεροπλάτανο, τα Σανά, τα Δουμπιά και την Παλαιόχωρα όπου συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες, κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής για ζητήματα της καθημερινότητας και ανέλυσε το σχέδιό του για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, η οποία μέχρι σήμερα θεωρείται «κρυφή» στον τουριστικό χάρτη της Χαλκιδικής, ενώ έχει προοπτικές για να πρωταγωνιστήσει ως δωδεκάμηνος προορισμός εναλλακτικού και ειδικού τουρισμού.

«Χαλκιδική δεν είναι μόνο οι παραλίες της είναι και ο ορεινός μας όγκος με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, οι συντοπίτες μου και εγώ το γνωρίζουμε καλά αυτό. Σε μια κομβική στιγμή που τα έσοδα από τον Τουρισμό μας έχουν ανακάμψει μετά την πανδημία και έχουμε πλέον μπει σε μια κανονικότητα, καλούμαστε να ενώσουμε τα χέρια και να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του Νομού μας. Τα Ζερβοχώρια του Χαλκιδικώτικου πολιτισμού, των εθίμων και της πολύχρονης ιστορίας μας, αξίζουν και μπορούν να έχουν βιώσιμο τουρισμό και να προσελκύουν επισκέπτες όλο το χρόνο, με αναβάθμιση υποδομών και προβολή στο ευρύ ταξιδιωτικό κοινό, της φυσικής τους ομορφιάς και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς τους» δήλωσε ο κ. Τάσιος.

Την Παρασκευή, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής θα επισκεφτεί το Παλιούρι, την Αγία Παρασκευή, την Καλάνδρα – Φούρκα και το Ποσείδι, τη Νέα Σκιώνη και τη Βάλτα, ενώ το απόγευμα στις 19.30μμ. θα παραστεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα