Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Γιώργος σε χωριά της Κασσάνδρας

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της Ν.Δ. Γιάννης Γιώργος, βρέθηκε στην Κασσάνδρα και επισκέφθηκε τη Ν. Σκιώνη, την Αγία Παρασκευή, το Παλιούρι και το Πευκοχώρι. Ενημερώθηκε από τους αντιδημάρχους του Δήμου Κασσάνδρας για τα προβλήματα της περιοχής και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητα τους.

Ο κ. Γιώργος συνεχίζοντας τις επαφές του στην περιοχή της Κασσάνδρας επισκέφθηκε και τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κασσάνδρας, Ηρακλή Λειβαδιώτη. Όπως επεσήμανε ο κ. Γιώργος, η Κασσάνδρα μπορεί να ενισχύσει το δικό της στίγμα στο τουριστικό προϊόν με τον ιαματικό τουρισμό, ο οποίος μπορεί να αναπτυχθεί περεταίρω, καθώς αποτελεί στάση ζωής και απαιτεί την πλήρη εναρμόνιση του ανθρώπου με τη φύση.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της Ν.Δ., Γιάννης Γιώργος, αύριο Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 θα επισκεφθεί:

11:00 την Όλυνθο

12:00 τις Καλύβες και

13:30 τα Βράσταμα

Στις 19:00 ο κ. Γιώργος θα συμμετέχει στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, που οργανώνει η ΔΕΕΠ Χαλκιδικής, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα