Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Ν.Μουδανιών - Ν. Ποτίδαιας

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε ο 42χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, Στέλιος Αργυρίου από την Καλλιθέα σε τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο Ν.Μουδανιών - Ν.Ποτίδαιας  σήμερα τα ξημερώματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 2,5 χιλιόμετρο της νέας Επαρχιακής Οδού Ν. Μουδανιών – Κασσάνδρας, στο ύψος του Αγίου Μάμαντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανετράπη.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοκαρισμένοι οι φίλοι και οι συμπαίκτες του μιλούν για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που σημάδεψε το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. "Ήταν να χαμογελαστό παιδί με απίστευτο χιούμορ, με ποιότητα, ήθος, αξιοπρέπεια και όχι μόνο" αναφέρει ο Αποστόλης Σημαιάκης σε σχετική του ανάρτηση.

Ο Στέλιος Αργυρίου υπήρξε ένας πολύ καλός και καθαρός ποδοσφαιριστής, φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τις φανέλες των ομάδων: Κάσσανδρου Καλλιθέας, Άρη Κασσανδρείας, Τορωναίου Αθύτου, Θύελλας Κρήνης, Ερμή Ποτίδαιας, Θερμαϊκού Πορταριάς, Α.Ο.Σημάντρων, Αιγέα Πευκοχωρίου, Ηρακλή Νέας Φώκαιας καθώς και σε μικρή ηλικία της Μικτής Χαλκιδικής.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα