Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Στο ψηφοδέλτιο Τζίτζιου ο Γιάννης Ζέππος

Συνέχεια των διεργασιών στο Δήμο Σιθωνίας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σιθωνίας, Γιάννης Ζέππος ανακοίνωσε σήμερα ότι συντάσσεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Τζίτζιο!

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Σιωθνίας Γιάννης Τζίτζιος αναφέρει:

"Ο Γιάννης Ζέππος με την επαγγελματική του εμπειρία, την πολιτική του διαδρομή, τη διεκδικητική και αγωνιστική του διάθεση για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής θα βοηθήσει αποφασιστικά στην συλλογική μας προσπάθεια για το Δήμο Σιθωνίας.
Οι δημότες της Σιθωνίας τον γνωρίζουν και τον εκτιμούν μέσα από τη δουλειά του στο Δημοτικό Συμβούλιο, τις παρεμβάσεις του, τη μαχητικότητά του και το γεγονός ότι ήταν και είναι δίπλα στους πολίτες κάθε μέρα, θέλοντας να επιλύσει τα απλά, καθημερινά τους προβλήματα", δήλωσε ο κ. Τζίτζιος.

Ο κ. Ζέππος με δική του ανακοίνωση αναφέρει:

"Παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες που υπηρετώ εδώ και χρόνια, τόσο ως ενεργός πολίτης όσο και ως αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Σιθωνίας τα προηγούμενα εννέα χρόνια, αποδέχομαι την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Ιωάννη Τζίτζιου, αντιλαμβανόμενος ότι για να έχει η προσπάθεια αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση σε θέματα που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν το Δήμο μας, με γνώμονα προγραμματικές συγκλίσεις αλλά και δυνατότητα υλοποίησης αυτών.
Παρακάμπτοντας τις διαχρονικές διαφωνίες και έχοντας ως προτεραιότητα την υλοποίηση βασικών υποδομών και παροχών, τόσο στους πολίτες όσο και τους επισκέπτες του Δήμου Σιθωνίας, πιστεύω πως με τη συμμετοχή μου και την εκλογή μου θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτά που τόσα χρόνια διεκδικώ με τη συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς όφελος του τόπου μου.
Πρωταρχικό στόχο αποτελεί η ισότητα, η ισονομία των πολιτών και η εξυπηρέτηση τους σε κάθε κοινότητα.
Η παράκαμψη της Νικήτης, η κατασκευή υδατοδεξαμενής στον Τριπόταμο, το λιμάνι του Νέου Μαρμαρά και η αναβάθμιση των άλλων λιμανιών, η ολοκλήρωση των επεκτάσεων Νέου Μαρμαρά και Συκιάς καθώς και η υλοποίηση επεκτάσεων των υπολοίπων κοινοτήτων, η αναβάθμιση υφιστάμενων βιολογικών Ν.Μαρμαρά και Νικήτης και η δημιουργία νέου βιολογικού στην Τορώνη, η δημιουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), η αναβάθμιση των υφιστάμενων παιδικών σταθμών και η δημιουργία νέων, αποτελούν θέματα πρώτης προτεραιότητας.
Πιστεύω πως οι επιστημονικές γνώσεις του Γιάννη Τζίτζιου και η εμπειρία του ως πρώην Δημάρχου αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν και μπορούν να αποτελέσουν εχέγγυο της αποτελεσματικότητάς του".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα