Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διευθυντή Αστυνομίας Χαλκιδικής στη βουλευτή Κυρ. Μάλαμα

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής Θεόδωρος Ρούμκος, επισκέφθηκε τη βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυριακή Μάλαμα στο γραφείο της.

Σε φιλικό κλίμα οι δύο παράγοντες του τόπου αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για τη λειτουργία των Αστυνομικών υπηρεσιών της Χαλκιδικής, το σχεδιασμό ενδεδειγμένων ενεργειών με στόχο την καταλληλότερη και αποτελεσματικότερη ανταπόκρισή τους στις αυξημένες υποχρεώσεις που δημιουργούνται τη θερινή περίοδο από τη την έλευση χιλιάδων επισκεπτών.


Η Βουλευτής κ. Μάλαμα συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή Κ. Ρούμκο, για την ανάληψη των καθηκόντων του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και ευχήθηκε επιτυχία στο πολυσήμαντο έργο του.
Η εθιμοτυπική επίσκεψη ολοκληρώθηκε μα την ανταλλαγή ευχών ενόψει των εορτών του Πάσχα.


Με την επίσκεψη αυτή ο νέος Διευθυντής της Αστυνομίας Χαλκιδικής ολοκλήρωσε τον κύκλο επαφών του με τους εκπροσώπους του τόπου μας στο Κοινοβούλιο καθώς προηγήθηκαν οι συναντήσεις του με τους βουλευτές κυρίους Γ. Βαγιωνά (ΝΔ) και Α. Πάνα (ΠΑΣΟΚ).

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα