Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προσεχώς τα νέα γραφεία της εταιρείας Upper Development στα Νέα Μουδανιά

Αρχές Απρίλη ξεκινά η λειτουργία του παραρτήματος της Upper Development στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, το οποίο θα βρίσκεται εντός του Εμπορικού Κέντρου, στον 1ο όροφο.


Η Upper Development, η οποία έχει έδρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ασχολείται με την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στους Τομείς Aνάπτυξης, Πιστοποίησης και Οργάνωσης επιχειρήσεων και οργανισμών. Αναλαμβάνει την υποβολή προτάσεων και την υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, CLLD/LEADER, Αναπτυξιακοί Νόμοι, Σχέδια Βελτίωσης, ΔΥΠΑ κ.α.), την εκπόνηση και συμβουλευτική υποστήριξη στη διενέργεια δημόσιων διαγωνισμών και την έκδοση ISO και λοιπών πιστοποιήσεων.

Προσεγγίζοντας ολιστικά την έννοια της Ανάπτυξης, παρέχει υπηρεσίες καθοδήγησης τόσο στις επιχειρήσεις οι οποίες στοχεύουν στη συνεχόμενη και διαρκή εξέλιξή τους όσο και στους δημόσιους φορείς, οι οποίοι αναζητούν τα κατάλληλα προγράμματα επιχορήγησης και τον τρόπο αξιοποίησής τους με στόχο την αύξηση των δημόσιων έργων που υλοποιούν προς όφελος του κοινωνικού καλού και δημόσιου συμφέροντος.

Με παρουσία των στελεχών της επί πολλά έτη στην αγορά εργασίας, και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σήμερα, η Upper Development επεκτείνεται στο Νομό Χαλκιδικής προς εξυπηρέτηση υφιστάμενου και νέου πελατολογίου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα