Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χαλκιδική : 78χρονος βίαζε την 16χρονη βαφτισιμιά του

Αποτρόπαια είναι τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με τα όσα βίωνε για έναν περίπου χρόνο ένα ανήλικο κορίτσι από τον ίδιο του τον νονό, στη Νέα Καλλικράτεια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχημάτισαν ποινική δικογραφία σε βάρος του 78χρονου, καθώς από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021 ενώ βρισκόταν μόνος του με την 16χρονη (τότε) βαφτισιμιά του σε περιοχή της Ν. Καλλικράτειας, ο κατηγορούμενος φέρεται να έδινε στο παιδί κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και όταν εκείνο ήταν αδύνατο να αντιδράσει, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Η μικρή που σήμερα είναι 16 ετών, υποστήριξε πως ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ήταν 12. Μια εποχή που έμενε στο ίδιο σπίτι με τον άντρα που την βάφτισε.

Το προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που εξέδωσε ένταλμα προσωρινής κράτησης, οπότε και συνελήφθη και οδηγήθηκε σε κατάστημα κράτησης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα