Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γιάννης Τζίτζιος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Σιθωνίας

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Σιθωνίας, ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ο Γιάννης Τζίτζιος, σε μια μεγάλη συγκέντρωση συγχωριανών και φίλων στη Νικήτη.

Ο κ. Τζίτζιος μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος από την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων, από την πρόοδο και από την προκοπή του Δήμου Σιθωνίας.

«Ήταν απαίτηση των συνδημοτών μου απ’ όλα τα χωριά που με πίεζαν καθημερινά να κάνω ακόμα μία προσπάθεια και να κατέβω στις εκλογές. Να δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία στην περιοχή μας και να ωθήσουμε νέους και μορφωμένους ανθρώπους να ασχοληθούν με την Αυτοδιοίκηση. Μαζί με φίλους και συνεργάτες που έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά κυρίως με νεότερους που μοιράζονται την ίδια διάθεση συμμετοχής, αφήνουμε πίσω τη στασιμότητα, την ανευθυνότητα, τα ψέματα και τη λασπολογία και κοιτάμε το μέλλον του τόπου μας σε μια νέα πορεία προόδου και δημιουργίας» υπογράμμισε ο κ. Τζίτζιος.

Καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους ζήτησε τη συμμετοχή όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου, που με την ψήφο τους θα χαράξουν το μέλλον του Δήμου Σιθωνίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα