Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Διευθυντή Αστυνομίας Χαλκιδικής με τους Βουλευτές

Ο αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής Θεόδωρος Ρούμκος επισκέφθηκε το βουλευτή Χαλκιδικής Γεώργιο Βαγιωνά στο γραφείο του στον Πολύγυρο.


Ο Γεώργιος Βαγιωνάς στο καλωσόρισμά του συνεχάρη το νέο προϊστάμενο των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Χαλκιδικής, αστυνομικό Διευθυντή, Θεόδωρο Ρούμκο, για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε επιτυχία στο χειρισμό ζητημάτων ασφάλειας και προστασίας που απασχολούν τους πολίτες της Χαλκιδικής.


Στη συζήτηση που ακολούθησε ο βουλευτής Χαλκιδικής τόνισε ότι θεωρεί σύμμαχο της τοπικής κοινωνίας την Ελληνική Αστυνομία η οποία ανταποκρίνεται σε ικανοποιητικό βαθμό στο έργο της. Προέτρεψε δε, το νέο αστυνομικό Διευθυντή να συνεχίσει το έργο του με τον ίδιο ζήλο που επέδειξε ως Υποδιευθυντής.


Ο αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε το βουλευτή για την αμέριστη συμπαράσταση του και την πρόθυμη συνδρομή του στις δράσεις της Αστυνομίας οι οποίες στοχεύουν στην ασφάλεια και τη μείωση της παραβατικότητας.

Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής Θεόδωρος Ρούμκος στο βουλευτή Χαλκιδικής Απόστολο Πάνα, στο γραφείο του στον Πολύγυρο, ο βουλευτής ενημέρωσε το νέο αστυνομικό Διευθυντή για τις μέχρι τώρα πρωτοβουλίες του με στόχο την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα και με ασφάλεια στα καθήκοντά της.


Συζητήθηκαν επίσης οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει η αστυνομική δύναμη στη Χαλκιδική, καθώς καλείται να καλύψει τις ανάγκες σε ένα τόπο όπου το καλοκαίρι οι απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται λόγω του τουρισμού.
Η συνάντηση έκλεισε με τη διαβεβαίωση του κ. Πάνα ότι θα συνεχίζει να συνδράμει την τοπική Αστυνομία όπως και όποτε χρειαστεί.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα