Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά απινιδωτή από το Γρηγόρη Τάσιο στους κατοίκους των Ριζών

Γρ. Τάσιος: «Είναι μια ένδειξη προσφοράς και ενδιαφέροντος προς τους συντοπίτες μου»

Από χθες, οι κάτοικοι του πανέμορφου οικισμού Ριζά της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου της Χαλκιδικής έχουν ακόμα ένα λόγο για να αισθάνονται πιο δυνατοί και περισσότερο ασφαλείς. Η τελετή παραλαβής του φορητού απινιδωτή – δωρεά του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής - πολιτευτή με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γρηγόρη Τάσιου ήταν η ξεχωριστή στιγμή που πρόσθεσε νέα δεδομένα στις υπηρεσίες υγείας για τους κατοίκους του μικρού χωριού, στην αποκριάτικη υπαίθρια εκδήλωση που διοργάνωσε ο ομώνυμος Πολιτιστικός Σύλλογος, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

«Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, είχα την ευκαιρία και τη χαρά να παραδώσω τον φορητό απινιδωτή που δώρισα στους κατοίκους του χωριού ως μία μικρή ένδειξη προσφοράς και ενδιαφέροντος προς τους συντοπίτες μου. Βρίσκομαι κοντά στους συνανθρώπους μας και στέκομαι δίπλα στις τοπικές κοινωνίες προσφέροντας και βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορώ» δήλωσε ο κ. Τάσιος.

Πρόσθεσε δε, ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε τρόπο και από κάθε μετερίζι στη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας σε όλους τους πολίτες: «Η αγάπη μου για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας είναι γνωστή. Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, ώστε οι γειτονιές και τα χωριά μας να γίνουν πιο ασφαλή και να αναβαθμίσουν την πρόληψη στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα