Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2026

Ε Επικαιρότητα

Έργα ανάπλασης στον οικισμό της Φούρκας

Αλλάζει η εικόνα της Φούρκας μέσω του έργου «Ανάπλαση του οικισμού της Φούρκας», συνολικού προϋπολογισμού 2.450.000.

Η δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά δήλψσε:

"Τα χρήματα τα εξασφαλίσαμε από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε αναδείξει τον ιστορικό ιστό του οικισμού.
Με επιμονή και οργάνωση προετοιμαζόμαστε για να υποδεχθούμε τους θερινούς επισκέπτες".


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, έως τις 31 Αυγούστου 2026.
🎨 Ομαδική Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου "Το μικρό μου καλοκαίρι". Αίθουσα ΣΚΕΤΧ, Πολύγυρος.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.