Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Σεισμός 4,4 R στον Τορωναίο Κόλπο

Ταρακουνήθηκε η Χαλκιδική από το σεισμό 4,4 R που σημειώθηκε στις 12:53 μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε ένατση 4,4 (σύμφωνα με την αναθεωρημένη λυση), επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου, 12 Χλμ. ΝΝΔ της Ορμυλίας, νότια από τα Ψακούδια και με εστιακό βάθος τα 15 χιλιόμετρα.

Και το Σεισμολογικό Εργαστήρι του ΑΠΘ, δίνει την ένταση του σεισμού στους 4,4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Το Ευρωμεσογειακό κατέγραψε τη δόνηση στα 4,7 Ρίχτερ.


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα