Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική και οι δηλώσεις των υποψηφίων

Τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του και στη Χαλκιδικη ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σε σχέση με το ψηφοδέλτιο των εκλογών του 2019 υπάρχει πλήρης ανανέωση ονομάτων, χωρίς ωστόσο σ΄ αυτό να περιλαμβάνεται κάποια έκπληξη.

Ο νυν βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να επανεκλεγεί, ενώ συνεχίζει δυναμικά τις παρεμβάσεις του για την επίλυση διαφόρων θεμάτωντης Χαλκιδικής. Το στοίχημα που θέλει να κερδίσει ο Γραμματέας της Βουλής και σε αυτήν την εκλογική μάχη είναι να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αποτυπώνει και την προσωπική του επιρροή στην εκλογική περιφέρεια, συμβάλλοντας έτσι και στο αποτέλεσμα της κάλπης συνολικά για το ΠΑΣΟΚ.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική στελεχώνουν ονόματα που έχουν τη δική τους διαδρομή και συμβάλλουν στην πολυσυλλεκτικότητα του ψηφοδελτίου και στην κάλυψη εκλογικών περιοχών της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας της κεντρικής και βόρειας Χαλκιδικής, όπως η υποψηφιότητα της Άννας Κατσαρού που διατέλεσε βουλευτής το 2012 για μικρό χρονικά διάστημα, αντικαθιστώντας στον Αργύρη Λαφαζάνη που παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα.


Ανακοίνωση Άννας Κατσαρού

Η υποψήφια βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Άννα Κατσαρού σε μήνυμά της αναφέρει:

"Με σεβασμό στην απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης, στην πολιτική βούληση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και στην έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα ΑΛΛΑΓΗΣ, ευχαριστώ για την τοποθέτησή μου στο ψηφοδέλτιο της Χαλκιδικής στις επικείμενες εθνικές εκλογές!
Η συμμετοχή μου στην πρώτη γραμμή μιας κρίσιμης πολιτικής μάχης για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι πράξη συνέπειας, αξιοπρέπειας και ευθύνης.
Η διαχρονική σχέση μου με το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της ψυχής μου, και τη Χαλκιδική, τον τόπο της καρδιάς μου, δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από αυτήν του αγώνα για να γυρίσουμε τον ήλιο.
Θέλει δουλειά πολύ. Το ξέρω. Θα δουλέψουμε.
Η σχέση μου με τον τόπο μου χτίστηκε σε βάθος χρόνου, ακλόνητα. Με τους ανθρώπους της Χαλκιδικής είναι σχέση αμοιβαίας αγάπης, εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Είμαι μια Γυναίκα από αυτούς. Αγωνίζομαι καθημερινά για τη ζωή μου, όπως κι αυτοί. Σέβομαι όλους τους βιοπαλαιστές, τους εργαζόμενους, τους επιχειρηματίες, τους αγρότες, τους οικογενειάρχες, τους νέους και τις νέες, τους άντρες και τις γυναίκες που αγωνίζονται κάθε μέρα, κάθε ώρα, για να πάρουν πίσω τη ζωή που τους έκλεψαν με ψεύτικες υποσχέσεις και ψευδεπίγραφα όνειρα.
Μ' αυτούς τους Χαλκιδικιώτες, που έχουμε κοινό κώδικα αξιών, τους περήφανους, με την καθαρή ματιά και τα ροζιασμένα από τη δουλειά χέρια θα συμπορευτούμε σ'αυτόν τον αγώνα.
Από τη δύναμή τους θα παίρνω δύναμη.
Προχωράμε μαζί για τη μοναδική Χαλκιδική!
Η ιδεολογία μου είναι η ανθρωπιά, η αγάπη για τον συνάνθρωπο και για όλα τα αδύναμα όντα, ο σεβασμός στη ζωή, στις αρετές, στις αξίες, η μάχη με όλα και με όλους που προσπαθούν να τις εξαφανίσουν. Αν κάποιοι πολιτικάντηδες -λαϊκιστές με θεωρούν "σεσημασμένη ιδεολόγο", ευαίσθητη, και συναισθηματική, τιμή μου και καμάρι μου! Στην πολιτική εκτός από τη λογική και τους αριθμούς χρειάζεται και το συναίσθημα, για να έχουν ανθρωποκεντρική διάσταση οι θεσμοί και το κράτος. Διαφορετικά, οι αριθμοί ευημερούν, αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν. Επιλέγω να μην κάνω θόρυβο. Η αξιοπρέπεια, έλεγε η μάνα μου, είναι αθόρυβη.
Ακολουθώ την καρδιά μου, τις αρχές μου, τις αξίες μου. Ανυποχώρητη σε οτιδήποτε προσβάλλει τον άνθρωπο.
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι.
Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι."
(Ν. Καζαντζάκης)
Από σήμερα επίσημα στη μάχη για ένα ΠΑΣΟΚ πιο ισχυρό. Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές προβάλλουμε το πρόγραμμά μας σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά .Μέσα στην κοινωνία, για την κοινωνία. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ πάλι πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή της χώρας.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου σε όλη την Ελλάδα!"

Ανακοίνωση Βαρβάρας Ταρκάση

"Μετά την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Πρόεδρο του Κινήματος, Νίκο Ανδρουλάκη και την Κεντρική Επιτροπή για την τιμή που μου έκαναν να συμμετάσχω στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τον Νομό Χαλκιδικής.
Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του Κινήματος και το κάλεσμα του για ενότητα και ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό στην κοινωνία, δίπλα στον πολίτη και συμμέτοχο για λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας, έχει, όπως αποδεικνύεται καθημερινά, αποδέκτη τον λαό. Η συστράτευση όλων των δυνάμεων, των παραγωγικών φορέων και της κοινωνίας είναι απαραίτητη.
Σ’ αυτήν την συστράτευση έγκειται και η δική μου υποψηφιότητα, ώστε να δώσει έναν τόνο ανανέωσης για να πάμε όλοι μαζί την Χαλκιδική ένα βήμα μπροστά, δίνοντας βάρος στα προβλήματα όλων των ανθρώπων, όλων των φορέων, όλης της κοινωνίας.
Η Χαλκιδική πρέπει και μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο!
Το ΠΑΣΟΚ του σήμερα απέδειξε πως είναι δίπλα στον πολίτη μέσα από τις προτάσεις και τις θέσεις του!
Το ΠΑΣΟΚ του αύριο θα είναι νικητής και την νίκη του θα την επισφραγίσει ο λαός!
Βαρβάρα Ταρκάση
Υποψήφια Βουλευτής
Νομού Χαλκιδικής"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα